Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

het is een rustige Netflix-week met maar een grote titel; Queen Charlotte: A Bridgerton Story, de spin-off van Bridgerton. Verder een serie over een sumoworstelaar en eentje over een Turkse kleermaker. 

Dinsdag 2 mei

Terzi

Turkse serie over de succesvolle kleermaker Peyami. Wanneer zijn grootvader overlijdt reist hij met zijn geestelijke beperkte vader Mustafa naar Istanboel. Daar krijgt hij de opdracht om een bruidsjurk te maken, maar ontstaan er problemen als hij verliefd wordt op de bruid en er allerlei geheimen boven water komen. Gebaseerd op echte gebeurtenissen.  

Woensdag 3 mei 

Jewish Matchmaking

De orthodoxe datingcoach Aleeza Ben Shalom en die al 200 stellen aan een huwelijk heeft geholpen, gaat aan de slag met nieuwe vrijgezellen. 

Donderdag 4 mei 

Sanctuary

De jeugdige delinquent Oze wil iets maken van zijn leven en dat doet hij in deze Japanse serie door leerling-sumoworstelaar te worden. Want als sumoworstelaar ligt de roem en het geld voor het grijpen. 

Donderdag 4 mei

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

de jonge jaren van de van origine Duitse Charlotte en concentreert zich op haar liefdesleven, haar huwelijk met koning George III en haar weg naar de macht. Naast Charlotte zien we ook een jonge Violet Bridgerton en Lady Danbury. Queen Charlotte is een miniserie, dus hij wordt maar één seizoen lang.

Hier vind je alles wat je moet weten over Queen Charlotte

Zaterdag 6 mei

De Beentjes van Sint-Hildegarde

Herman Finkers speelt de rol van Jan, een man die al 35 jaar getrouwd is met Gedda. Het huwelijk lijkt gelukkig, maar Jan wordt knettergek van de bemoeienissen van Gedda (Johanna ter Steege). Hij neemt daarom een drastisch besluit met alle gevolgen van dien. De grote vraag is: hoeveel liefde is te veel liefde?

Zaterdag 6 mei

Mi Vida

De net gepensioneerde Schiedamse kapster Lou (Loes Luca) wordt tijdens een taalcursus in Andalusië voor het eerst sinds lange tijd geconfronteerd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens. Wanneer ze erover denkt om een nieuw leven in Spanje op te bouwen, stuit dat bij haar inmiddels volwassen kinderen op onverwachte weerstand.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Drama | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie