Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dexter wordt steeds leuker: Jennifer Carpenter doet ook weer mee

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Showtime
©
Foto: Showtime

Jennifer Carpenter keert in de reboot van Dexter terug als Debra Morgan, de zus van seriemoordenaar Dexter. Dat is minder vanzelfsprekend dan je zou denken. 

In de eerste plaats ging Debra dood in de laatste aflevering van Dexter. Ze werd neergeschoten door seriemoordenaar Oliver Saxon. We gaan Debra dus vooral terugzien in flashbacks. 

Debra en Dexter

Ten tweede waren Dexter en Debra, die in de serie broer en zus spelen, in het echte leven korte tijd getrouwd. Maar gelukkig hebben Michael C. Hall en Jennifer Carpenter geen hekel aan elkaar gekregen door de scheiding. 

Trinity Killer

Het derde bekende gezicht dat we terugzien in de nieuwe reeks is dat van John Lithgow als de Trinity Killer. Ook hij is trouwens al een tijdje dood in de serie. 

10 jaar na de laatste aflevering

Het negende seizoen van Dexter speelt zich tien jaar na de finale af wanneer Dexter ergens in de staat New York opduikt en waar hij ongetwijfeld in een nieuwe moordzaak terecht komt. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. Alle oude seizoenen van Dexter zijn te zien op Amazon Prime, hopelijk kunnen we de 10 nieuwe afleveringen daar ook snel zien.