Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Ha! De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Dexter

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Showtime
©
Foto: Showtime

De comeback van Dexter komt snel dichterbij. Onze favoriete seriemoordenaar heeft zich weer laten zien. 

Showtime heeft een teaser online gezet met daarin beelden van Michael C. Hall als Dexter Morgan en zijn nieuwe leven als houthakker in de middle of nowhere in Oregon. Onder de beelden horen we Nina Simone die zingt: 'I'm just a soul who's intentions are good, please lord don't let me be misunderstood.' 

Nieuwe moordzaak

Het negende seizoen van Dexter speelt zich tien jaar na de finale af wanneer Dexter ergens in de staat New York opduikt en waar hij ongetwijfeld in een nieuwe moordzaak terecht komt. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan. Dat Showtime nu de eerste beelden laat zien, betekent dat het negende seizoen van Dexter al dit jaar te zien zal zijn!

Lees ook: 10 geweldige series over seriemoordenaars

Einde van seizoen 8

Het nieuwe seizoen van Dexter heeft iets goed te maken want er is werkelijk niemand te vinden die vrede had met het einde in 2012. Voor wie het was vergeten: Deb, het zusje van Dexter kreeg een beroerte. Dexter haalde haar van de beademing af en dumpte haar lichaam tijdens een orkaan in de oceaan om vervolgens hout te gaan hakken. Michael C. Hall heeft ons beloofd dat dit nieuwe seizoen dat vreselijke einde helemaal goed gaat maken. 

Voor wie dat nog eens terug wil zien, alle acht seizoenen staan op Amazon Prime.