Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuw in november op Ziggo Movies & Series

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Met nieuwe seizoenen van populaire series en een paar nieuwe titels heeft Ziggo weer veel moois te streamen. Dit kun je in november zien op Ziggo Movies & Series.

Dollface

Vanaf 5 november zie je bij Ziggo de Amerikaanse comedyserie Dollface. Na een lange relatie wordt Jules Wiley gedumpt door haar vriend. Omdat ze al haar vriendschappen heeft verwaarloosd, moet ze opnieuw leren om vriendinnen te maken. Jules wordt gespeeld door Kat Dennings, die je kunt kennen als Darcy Lewis uit de eerste Thor-films. Ze gaat die rol opnieuw spelen in WandaVision op Disney+.

Saving hope

Van de bovennatuurlijke ziekenhuisserie Saving hope zie je vanaf 9 november het derde en vierde seizoen bij Ziggo Movies & Series. Nadat ze aan het slot van seizoen twee in het hart werd gestoken, heeft dokter Alex Reid (Erica Durance) een bijzondere spirituele ervaring.

 
 

Industry

De dramaserie Industry is een coproductie van HBO en de Britse BBC. Vanaf 10 november zie je hoe een verse lading afgestudeerden aan de slag gaat bij een gerenommeerde investeringsbank in Londen. Ze ontdekken al snel dat hun opleiding hen niet heeft voorbereid op de leeuwenkuil waar ze in belanden. Schrijvers Mickey Down en Konrad Kay hebben zelf ervaring in het financiële wereldje.

Devs

Gemakkelijk kijkvoer kunnen we Devs niet noemen. Maar deze briljante serie van Alex Garland (Ex machina, Annihilation) is voor liefhebbers van de betere sciencefiction absoluut een aanrader. Na het verdwijnen van haar vriend onderzoekt Lily Chan (Sonoya Mizuno) wat er gebeurt binnen het geheimzinnige techbedrijf van Forest (Nick Offerman, bekend van Parks and recreation). Te zien vanaf 12 november.

His dark materials

Hoe gaat het verder met de dappere Lyra in de fantasievolle wereld van His dark materials? Vanaf 17 november kijk je naar seizoen twee van deze coproductie van HBO en BBC. Lyra maakt kennis met Will, met wie ze spannende avonturen beleeft in de spookstad Cittàgazze, die door alle volwassenen verlaten is.

 

In de Guidinc. Streaming Video Awards kun je op je favoriete serie van het afgelopen jaar stemmen. En er zijn nog veel meer leuke categorieën.

Stem hier!

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie