Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deense topserie Follow the Money naar Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Lumiere
©
Foto: Lumiere

Follow the Money dateert al uit 2016, maar de spannende serie is meer dan de moeite waard om alsnog te kijken. En hij staat vanaf vrijdag op Netflix. 

De politie vindt een lijk in de buurt van een windmolenpark en rechercheur Mad Justesen (Thomas Bo Larsen) bijt zich vast in de zaak. De overledene blijkt te hebben gewerkt voor het energiebedrijf Energreen en daar is het niet pluis. 

Claudia Morena

Dat ontdekt ook juriste Claudia Morena, die in de gaten krijgt dat er financieel het een en ander niet klopt. Wanneer ze dit aan CEO Alexander Sødergren meldt, krijgt ze meteen promotie maar wordt ze ook meegezogen in de fraude. Mad blijft intussen ook verder zoeken. 

Beste serie

Follow the Money werd bestempeld tot een van de beste series van 2016 dus wij hebben wel zin in de Deense reeks. Hoofdrolspeler Thomas Bo Larsen speelde trouwens onlangs nog de sterren van de hemel in de film Druk

The Killing

Follow the Money staat vanaf 1 oktober op Netflix. Datzelfde geldt voor alle seizoenen van The Killing kijken. We kunnen er dus een geheel Deens weekend van maken.