Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De veelgeprezen serie Poker Face is nu te zien op SkyShowtime

Series | 16 dagen geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

In de Verenigde Staten werd Poker Face al de hemel ingeprezen en vanaf vandaag kunnen wij de serie met Natasha Lyonne in de hoofdrol ook zien op SkyShowtime.

Een serie die je niet wil missen, want op Rotten Tomatoes heeft hij een score van 98 uit 100!

Poker Face

In de nieuwe murder mystery serie speelt Natasha Lyonne (bekend van Russian Doll en Orange Is The New Black) Charlie Cale. Ze heeft een bijzondere gave, want ze kan namelijk zien of iemand liegt. Als menselijke leugendetector is dat natuurlijk perfect om misdaden op te lossen.

In haar Plymouth Barracuda rijdt ze langs verschillende plekken en stuit ze op vreemde misdaden die in elke aflevering worden opgelost. Ondertussen wordt ze ook nog eens achterna gezeten door een boze casinobaas (Ron Perlman) die haar liever dood dan levend ziet.

Iconische gastrollen

Naast dat de whydunit-serie lovende kritieken en een Emmy-nomiatie kreeg, is er nog een goede reden om Poker Face te kijken. De serie zit namelijk bomvol iconische gastrollen zoals Adrien Brody, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Ellen Barkin, Joseph Gordon-Levitt, Nick Nolte, Judith Light, Tim Blake Nelson en Simon Helberg.

Rian Johnson

De serie werd bedacht door Rian Johnson, die je waarschijnlijk kent van de succesnummers Knives Out en Glass Onion. Poker Face ademt dezelfde luchtige sfeer als die films.

De eerste twee afleveringen van Poker Face zijn vanaf vandaag 15 september te zien op SkyShowtime. Elke week volgt er een nieuwe aflevering.