Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De nieuwe aflevering van podcast Wat Flix Je Me Nu staat klaar

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Ferry, Sander, Heleen en Irma van Guidinc. dompelden zich weer onder in films en series op de verschillende streamingdiensten en hebben een aantal toptips voor je in de nieuwe Wat flix je me nu-podcast.

Heleen zit al helemaal in kerstsferen maar was niet zo te spreken over de films die ze zag op Netflix. Haar top 3 die je NIET hoeft te gaan kijken: Christmas made to order (Netflix), Christmas wonderland (Netflix) en Operation Christmas drop (Netflix). Alledrie behoorlijk cliché.

Home for Christmas

Gelukkig heeft Heleen ‘the Ghost’ of Christmas spirit naast een klein tipje, Holidate (Netflix), ook nog een echte aanrader: de Noorse serie Home for Christmas (Netflix). En die eindigt met een enorme cliffhanger. Seizoen 2 is beschikbaar vanaf 18 december dus dat houdt het spannend.

Cobra Kai

Sander keek naar Cobra kai (Netflix), het vervolg op de Karate Kid-films. En hij vindt het, net als zijn zoon van 12, helemaal te gek. Ook keek hij naar de documentaire Behind the curve (Netflix) over mensen, zogenaamde Flat Earthers, die geloven dat de aarde niet rond maar plat is.

Cannabis

Ferry zit in zijn NPO Plus periode. Hij zag de documentaire Cannabis (NPO Plus) over coffeeshop- eigenaar Johan van Laarhoven die op een zeer discutabele wijze een loer wordt gedraaid door de Nederlandse overheid. Ook genoot hij van de serie Vliegende Hollanders (NPO Plus). 

Guidinc. Streaming Video Awards

Irma praat ons bij over de Guidinc. Streaming Video Awards. In elke categorie zijn er nu 3 genomineerden en de live show is op 2 december om 19.30 uur op Guidinc.nl. Luister naar deze aflevering om te horen wie de genomineerden zijn.

We are the Champions

Irma heeft ook nog een hele leuke tip: We are the champions (Netflix) een documentaireserie over mensen die meedoen aan hele gekke wedstrijden. Wat te denken van: jojo’en en honden dansen. Maar de leukste waren toch wel Kaasrollen in Engeland, Hete Pepers Eten en Kikker Springen.

Luister de nieuwe aflevering van Wat flix je me nu hier

En heel handig: hieronder staat de Wat Flix Je Me Nu-kijklijst om de besproken films en series meteen op je eigen kijklijst te zetten.