Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De Koreaanse serie Mask Girl is bizar, bloederig en komt deze maand naar Netflix

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Wordt Mask Girl de nieuwe Koreaanse hitserie op Netflix? Alle ingrediënten zijn in ieder geval aanwezig.

Zuid-Koreaanse series scoren flink op Netflix, maar het succes van Squid Game is sindsdien niet meer geëvenaard. Misschien gaat dat gebeuren met Mask Girl, een nieuwe serie die deze maand op Netflix verschijnt en alles lijkt te hebben om een hit te worden.

Mask Girl

Mask Girl is gebaseerd op een gelijknamige web-toon (online strip) over Kim Mo-Mi, een onopvallende kantoorwerkster die erg onzeker is over haar uiterlijk. Mo-Mi neemt 's nachts een geheime online persoonlijkheid aan, waarvoor ze haar gezicht verstopt achter een masker en een pruik. Als Mask Girl wordt ze een fenomeen, maar dan gebeurt er iets waardoor haar hele leven ondersteboven komt te staan.

Trailer

De nieuw trailer van Mask Girl belooft een bizarre mix van drama, comedy, geweld, bloed en bizarre toestanden. Naast Go Hyun-jung in de hoofdrol zie je in de trailer ook Nana, een bekende K-popster die furore makte in de bands After School en Orange Caramel. Vorig jaar was Nana ook al te zien in de Zuid-Koreaanse Netflix-serie Glitch.

18 augustus

Vanaf 18 augustus kun je op Netflix kijken naar Mask Girl. Zuid-Koreaanse series hebben vaak (te) veel afleveringen, maar dit keer wordt het hele verhaal in slechts zeven episodes verteld.