Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De komische dramaserie Dreamland met Lily Allen is nu te zien op SkyShowtime

Series | 10 dagen geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Spreekt zwarte humor gecombineerd met geheimen, drama en liefde jou wel aan? Dan is de nieuwe serie Dreamland zeker één om op je lijstje te zetten. En goed nieuws: hij is vanaf vandaag te zien op SkyShowtime.

Een heerlijke serie met Lily Allen in de hoofdrol als het zwarte schaap van de familie.

Dreamland

Dreamland is een komisch drama over de vrouwelijke relaties tussen meerdere generaties en hun (enigszins verstoorde) familiedynamiek en speelt zich af in de bekende Britse badplaats Margate.

Oudste zus Trish (Freema Agyeman) is voor de derde keer zwanger van haar partner Spence (Kiell Smith-Bynoe). En deze keer heeft ze besloten: het wordt een meisje. Haar twee zussen Clare (Gabby Best) en Leila (Aimee-Ffion Edwards) staan samen met hun moeder (Frances Barber) en hun Margate-legende oma (Sheila Reid) om haar heen en "manifesteren" een klein meisje op Trish's 'mani-festival'.

Lily Allen

Het zwarte schaap van de familie zus Mel (Lily Allen) besluit, nadat ze een lange tijd in Parijs heeft gewerkt, terug te keren naar haar ouderlijk huis. Alleen is haar relatie met haar familie door de jaren heen flink gespannen geraakt en zorgt haar terugkeer voor een hoop chaos.

Dreamland is vanaf 21 november exclusief te zien op SkyShowtime