Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De kijktips van Maartje van Guidinc.

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Maartje
©
Foto: Maartje

Wie zijn de mensen die bij Guidinc. werken? De komende weken stellen we onszelf voor. Bijkomend voordeel: je krijgt gratis en voor niets meteen wat leuke kijktips. En de eerste aflevering is meteen een topeditie met Maartje de Bruijn, beter bekend als 'marketing-Maartje'.

Op de foto staat Maartje trouwens op een afdelingsuitje in de TonTon Club te schieten (in het dagelijks leven is ze iets minder agressief) naast Vincent, maar die komt later aan de beurt. 

Wat is je favoriete kerstfilm?
The holiday! Al honderd keer gezien, maar blijft leuk. Leuke acteurs en alle klassieke elementen voor een succesvolle kerst-rom-com film zitten hier wel in.

Wat is de beste serie die je ooit hebt gezien?
Ik heb meerdere series die ik heel leuk vind. Alleen heb ik bij veel series dat ik het eerste seizoen en misschien ook wel het tweede seizoen, leuk vind en het daarna steeds minder vind worden. De enige serie waarbij ik dat niet heb, is Grey’s anatomy. Deze serie loopt al meer dan 10 jaar en een aantal acteurs zit er al van het begin in. Wanneer er weer eens een acteur ‘dood’ gaat of 'verhuist'  kan ik wel eens schreeuwend voor de tv zitten. Na 10 jaar blijft het toch lastig om afscheid te nemen.

Welke film of serie is ideaal om te kijken op 1 januari?
Als je in het familiegevoel wil blijven: The lion king op Disney+. Zelf ga ik het liefst voor ‘gezellige’ films waar er veel geschoten wordt: 6 Underground of Extraction bijvoorbeeld. Ik heb Lucy op mijn lijstje staan voor nieuwjaarsdag. Ik heb deze film een paar jaar geleden gezien en vind ‘m wel de moeite waard om opnieuw te kijken.

Wat is jouw favoriete snack voor tijdens het streamen?
Chocola 😊.

Wat is de ultieme guilty pleasure volgens jou?
Jane the virgin 😃. Als je deze serie kent, dan weet je waarom. Als je de serie niet kent: zeker even kijken!

The Holiday

romantiek, komedie | film | 2006

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Jane the virgin

komedie | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie