Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De kijktips van Jorien van Guidinc.

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

Voor Guidinc. creëert Jorien Slager spetterende social content, ’s avonds en in het weekend kijkt ze veel ordinaire reality tv. Maar ze heeft ook heus smaak, af en toe. Hier lees je wat haar aanraders voor onder andere de feestdagen zijn.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Home alone. Ik heb die film eens met mijn nichtjes en neefjes gekeken tijdens kerst en moest toen zo hard lachen dat ze het er (jaren later) nog steeds over hebben. Kon ook aan de wijn liggen trouwens.

Wat is de beste serie die je ooit hebt gezien?
30 degrees in february, een Zweedse dramaserie. Er worden vier verhaallijnen gevolgd waarbij de bestemming allemaal Thailand is. Op zoek naar geluk en een beter leven. De personages zijn lekker echt en rauw, waardoor de serie heel herkenbaar is. Maar ik heb ook erg genoten van het wat luchtigere Gossip girl, inmiddels al drie keer gekeken.

Welke film of serie is ideaal om te kijken op 1 januari?
Ik heb op Guidinc.nl gelezen dat seizoen 11 van Modern family dan op Netflix staat. Dat lijkt me ideaal voor nieuwjaarsdag. Lekker uitkateren met een serie die niet al te serieus is. Als je Sex education nog niet gezien hebt, ook zeker een aanrader! Toen ik de trailer zag, was ik niet echt onder de indruk, maar iedereen die er superenthousiast over was had toch gelijk. Heerlijke ongemakkelijke humor.

Wat is jouw favoriete snack voor tijdens het streamen?
Chips en Ben & Jerry’s. Ook in die volgorde.

Wat is je ultieme guilty pleasure?
Bijna alle reality tv. Videoland heeft veel goed aanbod zoals Love island, Ex on the beach en Temptation island. Op Netflix heb ik genoten van Love is blind en Too hot to handle. Hopelijk komen er snel meer seizoenen. Ja, ik houd van reality tv.