Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De kijktips van Constance van Guidinc.

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

Wie zijn de mensen die bij Guidinc. werken? De komende weken stellen we onszelf voor. Bijkomend voordeel: je krijgt gratis en voor niets meteen wat leuke kijktips. En ook deze editie is top met Constance van Amstel, beter bekend als de branded content-koningin.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Love actually. Die heb ik al wel 15 keer gezien en blijft leuk. Het was volgens mij een van de eerste films die werkte met al die verschillende verhaallijnen die dan zijdelings toch weer iets met elkaar te maken hebben. Een vorm die, mits goed uitgevoerd – erg belangrijk, heel fijn wegkijkt. Hugh Grant als de verliefde premier steelt de show. En mijn hart, elke keer weer.

Wat is de beste serie die je ooit hebt gezien?
The Americans vind ik heel sterk. De serie gaat over een Amerikaans stel met een reisbureau dat in werkelijkheid spioneert voor de Sovjet Unie. Het verhaal het is heel spannend, want het is continu de vraag of ze ontmaskerd worden. En daarnaast speelt het in de jaren 80 en dat is ook heel gaaf gedaan. Lekker retro. Ik moet het laatste seizoen nog zien en laat dat nou – net als de rest van de serie - net op Amazon Prime Video staan. De reviews zijn goed, dus ik heb er zin in!

Welke film of serie is ideaal om te kijken op 1 januari?
Normaal keek ik op 1 januari altijd de oudejaarsconference(s) terug omdat ik die op 31 december vaak niet kon zien vanwege een feestje. Nu dat er niet in zit, ga ik voor The crown op Netflix. Want dat is altijd een goed idee.

Wat is jouw favoriete snack voor tijdens het streamen?
Chocola. Er slingert deze maand altijd wel ergens een vergeten chocoladeletter of kerstkransje in huis, dus dat is fijn.

Wat is de ultieme guilty pleasure volgens jou?
Ik ben normaal niet zo van dat soort reality, maar dit jaar heb ik enorm genoten van The bachelorette. Die jongens waren allemaal onwijs sympathiek en ik heb erg gelachen om de outfitjes van Gaby. Ging ze abseilen in een of ander ingewikkeld roze topje met decolleté of borrelen in een doorschijnend tenue met daaronder een immense zwarte onderbroek. Echt genieten.   

The Crown

historisch | serie | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Americans

drama | serie | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie