Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De erotische thriller Fatal Attraction is nu te zien op SkyShowtime

Series | 4 maanden geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

De klassieke psychoseksuele thriller Fatal Attraction met Michael Douglas en Glenn Close was in de jaren 80 een enorme hit. Goed nieuws voor alle fans, want op SkyShowtime is vanaf vandaag de gelijknamige serie te zien.

De nieuwe versie van Fatal Attraction is geïnspireerd op de gelijknamige film.

Lizzy Caplan en Joshua Jackson

In de erotische thriller zijn de hoofdrollen weggelegd voor Lizzy Caplan als Alex Forrest die een affaire heeft met de getrouwde Dan Gallagher (Joshua Jackson). Wanneer Dan de affaire wil verbreken begint Alex steeds verder te ontsporen en hem zelfs te stalken. Hij doet er op zijn beurt alles aan om de affaire geheim te houden voor zijn vrouw Beth (Amanda Peet).

Tijdloos thema

Net als veertig jaar geleden blijken fatale aantrekkingskracht, huwelijk en overspel tijdloze thema’s. Maar dit keer in een modern jasje. Met een behoorlijk goede cast, het sterke verhaal en de goede recensies is deze serie zeker een kijktip waard!

De eerste drie afleveringen van de achtdelige serie Fatal Attraction zijn vanaf 22 mei exclusief te streamen op SkyShowtime. Elke maandag komt er een nieuwe aflevering online.