Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De beste volgorde om Kaleidoscope op Netflix te bekijken

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Netflix-serie Kaleidoscope kan in iedere volgorde bekeken worden. Maar natuurlijk is de ene volgorde beter dan de andere. Wij zetten de beste volgorde voor je op een rijtje.

Kaleidoscope gaat over een groep dieven met Giancarlo Esposito als leider, die het plan hebben om een kluis met 7 miljard te kraken. Het grappige aan de serie is dat je de acht afleveringen in willekeurige volgorde kunt zien.

Kleur

Je kunt beginnen met aflevering 3, dan door naar nummer 7 en weer terug naar aflevering 1. Alle afleveringen hebben als titel een kleur mee gekregen en beslaan een bepaalde periode: voor, tijdens of na de overval. 

Netflix raadt alleen aan om als laatste aflevering de aflevering 'white' te kijken. Dat is de aflevering waarin de overval plaatsvindt. 

40.320 mogelijkheden

Doordat je de afleveringen door elkaar kunt kijken zijn er talloze mogelijkheden. 40.320 om precies te zijn. Maar in plaats van al die mogelijkheden te proberen, kun je maar beter meteen een van de volgende opties nemen. 

Als je van lekker duidelijk houdt dan is er niets mis met de volgende volgorde. 

Chronologisch

Violet 
Green 
Yellow 
Orange 
Blue 
White 
Red 
Pink 

De beste 

In deze volgorde zie je eerst hoe het team van dieven wordt samengesteld. Je leert de verschillende leden beter kennen zodat je met ze kunt meeleven. Ook in deze volgorde wordt het advies om 'white' als laatste te kijken trouwens niet opgevolgd. Op deze manier werkt de serie veel beter.

Yellow
Violet
Orange
Green
Blue
White
Red
Pink

Kaleidoscope

Misdaad | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie