Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nederlandse versie datingshow Prince Charming van start

Series | 4 maanden geleden | Televizier

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Na successen in onder meer Duitsland en de Verenigde Staten start Videoland vandaag met de Nederlandse variant van datingshow Prince Charming.

In de nieuwe datingshow Prince Charming heeft Videoland tien vrijgezelle knapperds uitgezocht voor Marvin, een 29-jarige single uit Limburg. Marvin heeft alles wat zijn hartje begeert: een goede baan, lieve vrienden, leuke hobby’s. En toch mist de Tegelaar iets: een leuke man om zijn leven mee te delen. Gaat hij die vinden in Prince Charming?

Wie wordt de ware?

In een sprookjesachtig landhuis op Sicilië gaat Marvin met de kandidaten op date. Als groep, maar ook een op een. Elke week valt er tijdens de ‘stropdassenceremonie’ - een afgeleide van de 'rozenceremonie' uit The Bachelorette - een man af: de jongen zonder das moet naar huis. Marvin komt zo stap voor stap dichter bij een prins voor op zijn witte paard.

Elke woensdag bij Videoland

Prince Charming is gebaseerd op het format 'Finding Prince Charming’ en was al te zien in Amerika en Duitsland. De show start op 16 december met een dubbele aflevering, waarna er elke woensdag exclusief bij Videoland een nieuwe episode van dit liefdesepos online komt.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Videoland.