Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer staat Dark Desire/Oscuro Deseo seizoen 2 op Netflix?

Series | 2 jaren geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een van de grootste onverwachte hits van 2020 was de Mexicaanse -licht erotische- thrillerserie Oscuro Deseo oftewel Dark Desire. Geen wonder dat er een tweede reeks komt. Maar wanneer kunnen we die op Netflix verwachten?

Het eerste seizoen van Dark Desire draaide om de dood van Brenda Castillo (María Fernanda Yepes), de beste vriendin van professor Alma Solares (Maite Perroni). In de tweede aflevering wordt Brenda dood gevonden in bad. De politie denkt aan zelfmoord, maar Alma is ervan overtuigd dat ze vermoord is.

Iedereen heeft een minnaar

In de loop van het seizoen zijn o.a. Alma's man en Brenda's minnaar Leonardo Solares (Jorge Poza) verdacht, net zoals Alma’s zwager Esteban (Erik Hayser), die het ook al met Brenda doet en Alma's eigen minnaar, de 23-jarige  Darío Guerra (Alejandro Speitzer). 

Wanneer komt seizoen 2 van Dark Desire?

Dark Desire was vorig jaar zomer zo populair op Netflix dat alleen The Umbrella Academy meer kijkers scoorde. Meteen na de laatste aflevering werd het tweede seizoen aangekondigd en de verwachting was dat we het resultaat in de zomer van 2021 zouden kunnen zien. Maar natuurlijk gooide corona ook in dit geval roet in het eten. 

De opnamen voor het tweede seizoen zitten er inmiddels wel op maar Netflix heeft nog geen datum bekendgemaakt voor het vervolg. Waarschijnlijk wordt het richting het einde van 2021 of begin 2022. 

Wat gaan we zien in seizoen 2 van Dark Desire? 

Aan het einde van seizoen 1 werd duidelijk dat de dood van Brenda zelfmoord was. Ze kon het niet verkroppen dat Esteban, de man van wie ze hield, verliefd was op Alma. (Alma). Alma en haar man Leonardo gingen uit elkaar en dat geeft haar ruimte om weer iets met Dario te beginnen. Maar Dario is op de vlucht met Esteban nadat ze de dood van Jose Luis Valdez in scène zette. En hij erfde een fortuin van zijn grootvader. 

Het tweede seizoen bestaat, net zoals het eerste, uit achttien afleveringen.