Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Daphne niet te zien in Bridgerton seizoen 3

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Actrice Phoebe Dynevor heeft bekendgemaakt dat haar personage Daphne Bridgerton ontbreekt in het derde seizoen van de hitserie op Netflix. 

In een interview met Screen Rant vertelt Phoebe dat er geen verhaallijn is voor Daphne in het vervolg. Ze hoopt wel dat Daphne zal opduiken in een van de nog komende seizoenen. Phoebe was de hoordrolspeelster in het eerste seizoen van Bridgerton. Daarin werd ze verliefd op de Duke of Hastings Simon Basset (Regé-Jean Page). Het stel trouwde en Daphne was daarna nog slechts spaarzaam te zien in het vervolg. Simon zagen we helemaal niet meer terug. 

De uitspraken van Phoebe zijn opvallend omdat showrunner Jess Brownell onlangs nog zei dat alle Bridgerton-telgen in het derde seizoen te zien zullen zijn. 

Lees hier alles over Bridgerton seizoen 3

Anthony Bridgerton

Het filmen van Bridgerton seizoen 3 heeft wat vertraging opgelopen omdat de bazen vonden dat bepaalde verhaallijnen dit seizoen iets te donker werden. Er wordt dus nog steeds druk opgenomen. Het centrale verhaal draait om Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die hopelijk de liefde gaan vinden. Anthony Bridgerton en Kate Sharma, de hoofdpersonen van seizoen 2, keren wel terug in de nieuwe reeks. 

Een releasedatum voor Bridgerton seizoen 3 is er nog niet. 

Bridgerton

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie