Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe veelbelovende comedyserie The Big Door Prize op Apple TV+

Series | 11 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

In de comedyserie The Big Door Prize wordt een dorpje opgeschrikt door de komst van een mysterieuze machine die de ware roeping van alle inwoners kan onthullen. Aan de trailer te zien, wordt The Big Door Prize een hele mooie serie. 

De inwoners van het plaatsje Deerfield zijn over het algemeen tevreden en leven hun leven zonder al te veel problemen. Maar wanneer de machine in kwestie zomaar opduikt in de plaatselijke supermarkt kunnen veel dorpsbewoners hun nieuwsgierigheid niet onderdrukken. In ruil voor een handafdruk en een klein bedrag, vertelt de machine wat je roeping is. 

Chris O'Dowd

En zo ziet de vrolijke, tevreden leraar Dusty Hubbard (Chris O’Dowd) zijn dorpsgenoten die eerst verplegers en winkelmanagers waren, ineens modellen of goochelaar worden. Ook Dusty's vrouw Cass (Gabrielle Dennis) gaat voor de bijl en zelfs de sceptische Dusty gaat bij zichzelf te rade. Is hij echt gelukkig of moet hij iets heel anders doen met zijn leven? Een ding is zeker; het leven van de inwoners van Deerfield zal nooit meer hetzelfde zijn. 

The Big Door Prize is een serie naar het gelijknamige boek van M.O. Walsh en de eerste drie afleveringen staan op 29 maart op Apple TV+.