Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Johnny kan niet wachten: Cobra Kai al op 1 januari terug op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Wachten tot 8 januari op het nieuwe seizoen van Cobra Kai? Dat duurt Johnny Lawrence te lang. In een video op YouTube kun je zien hoe hij zijn serie een weekje naar voren schuift.

Na het populaire tweede seizoen van Cobra Kai, de Netflix-serie gebaseerd op de filmserie The karate kid, heeft Netflix haast gemaakt met het maken van seizoen drie. Dat stond in de planning voor 8 januari, maar dat was voordat onderstaande video op YouTube verscheen.

Premiere

In de korte video zie je hoe William Zabka, de acteur die hoofdpersoon Johnny Lawrence speelt in Cobra Kai, de premièredatum van zijn serie vervroegt naar 1 januari. Goed nieuws dus voor de fans, die hun vrije eerste dag van 2021 bingend kunnen doorbrengen met hun lievelingsserie!

Netflix

Het derde seizoen van Cobra Kai komt heel kort nadat seizoen twee afgelopen juni op Netflix in première ging. Dat Netflix de nieuwe afleveringen zo snel kan presenteren komt doordat het vorige seizoen eigenlijk al een tijdje eerder was verschenen. Cobra Kai is namelijk oorspronkelijk geen Netflix-productie, maar een serie van YouTube Red. Op deze in Nederland niet te verkrijgen streamingdienst was het tweede seizoen van Cobra Kai al in 2019 te zien. Pas in juli van 2020 kocht Netflix de serie, en kwamen de eerste twee seizoenen wereldwijd beschikbaar voor Netflix-abonnees.

Afterparty

Een dag na de première van seizoen drie van Cobra Kai zijn de hoofdrolspelers te gast in The Netflix afterparty. In deze nieuwe talkshow van Netflix praten presentatoren David Spade, Fortune Feimster en London Hughes met bekende Netflix-sterren over actuele series en shows. Hoofdrolspelers William Zabka (Johnny Lawrence) en Ralph Macchio (Daniel LaRusso) zijn te gast, samen met Yuji Okumoto (Chozen) en Tamlyn Tomita (Kumiko), twee Karate kid-oudgedienden die opduiken in seizoen drie. Zet dus ook 2 januari in je agenda!

Cobra Kai

actie | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie