Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Teaser: Cobra Kai duikt in de geheimen van Mr. Miyagi

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Wat staat er te gebeuren in het derde seizoen van Cobra Kai? Met een nieuwe teaser licht Netflix een tipje van de sluier op.

De Netflix-serie Cobra Kai is gebaseerd op de Karate kid-films uit de jaren tachtig. In de serie vertolken dezelfde acteurs - een stuk ouder inmiddels - opnieuw hun oorspronkelijke personages. Zo zie je Ralph Macchio opnieuw als hoofdpersoon Daniel LaRusso en William Zabka als zijn rivaal Johnny Lawrence. 

Cobra Kai vs. Miyagi-Do

De serie staat voor een groot deel in het teken van de strijd tussen de rivaliserende karatescholen: het agressieve Cobra Kai en het nobele en traditionele Miyagi-Do. In het derde seizoen duikt Cobra Kai dieper in de geschiedenis van de films. 

Mr. Miyagi

De serie maakt een excursie naar Okinawa, waar Daniel meer leert over de geheimen van zijn leermeester uit The karate kid, de iconische Mr. Miyagi. In een vandaag op YouTube geplaatste teaser verklapt Netflix alvast een beetje wat Daniel ontdekt. Een oud manuscript van Miyagi toont de bekende kraanvogelschop uit de allereerste film.

Teaser

Ook maken in seizoen drie nog twee andere geliefde personages uit de Karate kid-films hun opwachting in Cobra Kai. Tamlyn Tomita keert terug als Kimiko (Daniels vriendin in de tweede film) en Yuji Okumoto als Chozen (de schurk uit deel twee). Onderstaande teaser geeft je alvast een voorproefje. De rest van seizoen drie kun je vanaf 1 januari 2021 zien op Netflix.

Opfrisser

Wil je nog even je geheugen opfrissen voordat je op 1 januari aan het derde seizoen begint? Dan is er deze nieuwe video waarin je samen met de cast van Cobra Kai kunt terugblikken op de eerste twee seizoenen.

Cobra Kai

actie | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken