Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles wat we weten over Cobra Kai seizoen 5

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Op 9 september staat het vijfde seizoen van Cobra Kai alweer op Netflix. Wat staat er in het nieuwe seizoen te gebeuren? Hier is alles wat we weten over de populaire serie. 

Wat gaat er gebeuren in Cobra Kai seizoen 5?

Seizoen 5 gaat verder waar het vierde eindigde. Tory Nichols (Peyton List) van de Cobra Kai-school werd de kampioen van het belangrijke All Valley toernooi. Alleen werd ze niet echt kampioen, want ze hoort Terry Silver (Thomas Ian Griffith) zeggen dat hij de boel gemanipuleerd heeft.

Terry Silver lijkt te winnen

Silver profiteert intussen behoorlijk van de 'overwinning' van zijn pupil. Hij probeert van zijn No Mercy-stijl van vechten te maken en dat lukt aardig want zijn karateschool is de school waar alle jeugd uit de buurt nu naartoe wil. Alle andere sportscholen moeten zo hun deuren sluiten. 

Chozen Toguchi komt helpen

Terwijl Kreese nog achter de tralies zit omdat hij ten onrechte beschuldigd is van de mishandeling van Sting Ray en Johnny Lawrence (William Zabka) karate terzijde heeft geschoven omdat hij andere zaken aan zijn hoofd heeft, vraagt Daniel LaRusso (Ralph Macchio) hulp aan oude vijand Chozen Toguchi (Yuji Okumoto), die nu de sensei is van Miyagi-Do karate in Okinawa. Toguchi was de vijand van Daniel in Karate Kid 2, maar inmiddels hebben de twee zich met elkaar verzoend. 

Mike Barnes

Het laatste nieuws over Cobra Kai seizoen 5 is dat oude bekende Sean Kanan terug zal keren als Mike Barnes. Barnes was een van de slechteriken uit Karate Kid 3.

Cobra Kai

Actie | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie