Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Komt er een tweede seizoen van de serie Class op Netflix?

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Spaanse serie Élite is een enorme hit voor Netflix, vooral dankzij de combinatie van sex, drugs, moord en de tegenstelling tussen arm en rijk. Dat kunnen wij ook, dachten de Indiërs die met Class een eigen versie maakten. En met succes. Komt er nu ook een tweede seizoen van de Indiase serie?

Wanneer drie arme studenten met een studiebeurs arriveren op het prestigieuze Hampton International in Delhi, merken ze al snel dat hun rijke, verwende klasgenoten niks van ze moeten hebben. Zij vinden het onverdraaglijk dat ze de schoolbanken moeten delen met deze arme sloebers. 

Maar de pesterijtjes zijn snel vergeten wanneer leerlinge Suhani Ahuja op een vreselijke manier om het leven komt. Het eerste seizoen van Class eindigde met een cliffhangers wat er op duidt dat de makers hopen op een tweede seizoen, maar gaat dat ook gebeuren?

Spoilers

In de laatste aflevering van het eerste seizoen wordt onthuld wie degene is die Suhani een kopje kleiner maakte. Het was Sharan die haar hoofd insloeg met haar Hampton Gold trofee omdat ze een telefoon had die hij wilde hebben. Daar stond privé-informatie op stond van zijn ex Koel en dit leek Sharan de perfecte manier om Koel terug te krijgen. Sharan en Koel lijken ook nog weg te komen met hun misdrijf maar net voor het einde van de aflevering ontvangen ze een tekstbericht waaruit blijkt dat iemand ze chanteert met de moord. Maar wie?

Is het Balli? Hij zag dat Sharan de telefoon aan Koel gaf terwijl ie nog onder het bloed zat. Neeraj zit intussen onschuldig in de gevangenis, dus hopelijk komt er een tweede seizoen dat hem vrij pleit. 

Trailer

Seizoen 2 van Class

Sinds de première van Élite in 2018, verscheen ieder jaar een nieuw seizoen van de Spaanse serie, we rekenen er daarom op dat in 2024 gewoon een tweede seizoen van het Hindi-gesproken Class zal komen, al moet Netflix dat nog wel even bevestigen. Maar als de 1,4 miljard Indiërs op deze aardbol allemaal een aflevering meepikken, zou een vervolg geen enkel probleem moeten worden.

Élite

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie