Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Chris Rock slaat terug in stand-upspecial op Netflix

Series | 28 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is bijna een jaar geleden dat Chris Rock een dreun kreeg van Will Smith tijdens de live uitzending van de Oscaruitreikingen. Rock is vrij lang stil gebleven over het incident, maar slaat terug met zijn nieuwe stand-upshow op Netflix.

Terwijl de media niet uitgepraat raakten over de klap tijdens de Oscarceremonie, was de reactie van komiek Chris Rock vrij terughoudend. Hij wilde er niet veel over kwijt, maar zou er later nog wel op terugkomen. Dat moment is nu aangebroken, want in de stand-upshow Collective Outrage deelt Rock de meppen uit.

Chris Rock: Collective Outrage

De standup-show is exclusief te zien op Netflix, die hem live streamt. Door het tijdsverschil met de VS is Collective Outrage in Nederland te zien op een onhandig tijdstip: om 4 uur in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 maart. Natuurlijk blijft hij daarna gewoon in de catalogus staan, dus kun je hem altijd op een later tijdstip terugkijken.

Emancipation

Dat Rock toch wel wat boosheid heeft verzameld naar Will Smith liet hij onlangs merken. "Ik was mijn hele leven fan van Will Smith, maar gisteren heb ik Emancipation gekeken, alleen maar om te zien hoe hij met de zweep krijgt." Emancipation is een historisch drama van Apple TV+ waarin Smith de rol van plantageslaaf speelt.

Live kijken

Wil je Chris Rock live zien, dan moet je dit weekend dus op zaterdag tot 4 uur 's nachts wakker blijven, óf op zondagochtend om 4 uur opstaan.