Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Ziekenhuisserie Chicago Med naar Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Ziekenhuisseries blijven een publiekstrekker. Daarom is het een slimme zet dat Netflix Chicago Med heeft aangekocht. In de serie worden de artsen op de Eerste Hulp van Gaffney Chicago Medical Center gevolgd.

Ook de serie Chicago Fire wordt toegevoegd aan de Netflix-bibliotheek. Allemaal heel erg goed nieuws voor fans van ziekenhuisseries en brandweerseries. Netflix blijft alleen wel vaag over om welke seizoenen het precies gaat, alleen dat het om meerdere seizoenen gaat. Chicago Med telt tot nu toe 7 seizoenen en van Chicago Fire zijn er al negen gemaakt. Het kan zijn dat de afleveringen straks niet nieuw voor je zijn omdat Fox beide series ook uitzendt. 

Bekende gezichten

In Chicago Med zullen serieliefhebbers veel gezichten herkennen. Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss), die in Chicago P.D. al te zien was als de broer van Jay Halstead (Jesse Lee Soffer), rechercheur bij de lokale politie. Will is een bedreven chirurg die ervaring opdeed in New York, maar na 10 jaar terugkeert naar zijn roots in Chicago en daar aan de slag gaat in het ziekenhuis. Ook Dr. Daniel Charles (Oliver Platt), hoofd van de psychiatrische afdeling, kwam even aan bod in Chicago P.D. als psycholoog.

De seizoenen van beide series staan vanaf 1 september op Netflix.