Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Verrassing! Nieuwe seizoen Chesapeake Shores al heel snel op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Heel stiekempjes heeft Netflix het vijfde seizoen van Chesapeake Shores op de premièreagenda gezet. En de nieuwe afleveringen van de romantische serie komen al eerder dan je denkt.

De populaire serie Chesapeake Shores is geen eigen Netflix-productie, maar een titel van Hallmark Channel. Dit Amerikaanse kanaal is gespecialiseerd in dit soort series en films met veel romantiek en drama, en zonder seks, geweld of andere zaken waar kijkers aanstoot aan kunnen nemen. Netflix heeft de eerste vier seizoenen van de serie in de catalogus staan.

Hallmark Channel

Ook het nieuwe seizoen wordt daar supersnel aan toegevoegd, want Netflix presenteert de verse afleveringen daags nadat ze in Amerika op Hallmark Channel in première gaan. Je ziet de afleveringen van het vijfde seizoen dus niet zoals je van Netflix gewend bent in één keer, maar met tussenpozen van een week. De eerste aflevering verschijnt op 16 augustus, en daarna moet je dus steeds een weekje ouderwets geduld hebben.

Exit Jesse Metcalfe

Seizoen vijf van Chesapeake Shores beloof een onstuimige rit te worden voor de fans, want de populaire hoofdpersoon van het eerste uur Trace Tiley, een rol van Jesse Metcalfe, gaat de serie aan het begin van het seizoen verlaten. Acteur Robert Buckley is een nieuw gezicht in de cast.

Chesapeake Shores

Drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie