Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Chantal Janzen maakt dramady voor Videoland

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

Chantal Janzen gaat iets heel nieuws proberen. De presentatrice maakt voor Videoland een drama/comedyserie over samengestelde gezinnen. 

Chantal zegt dat ze al langer met het idee rondloopt en daar heeft ze een goede reden voor: "Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin." 

5 kinderen

Toen Chantal trouwde met Marco Geeratz had deze al drie kinderen. Samen kregen Chantal en Marco er nog eens twee. "Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven. Maar een samengesteld gezin kan, vooral in de eerste jaren, ook echt een uitdaging zijn voor alle betrokkenen."

Herkenbare serie

En dat is natuurlijk voer voor een dramady, zo denkt Chantal: "De grappige of mooie situaties maar ook de moeilijkheden, lastige momenten en strubbelingen zullen voor velen herkenbaar zijn." 

In de voetsporen van Linda

Met deze nieuwe stap gaat ze Linda de Mol achterna die al heel wat series op haar naam heeft staan. De naam, cast en releasedatum van de nieuwe serie worden later bekendgemaakt.