Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Carole Baskin (Tiger king) gestrikt voor Dancing with the stars

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Sinds ze te zien was in de documentairehit Tiger King is Carole Baskin voortdurend in de aandacht. Dat lijkt ze niet erg te vinden, want dit seizoen trekt ze haar dansschoenen aan voor Dancing with the stars.

Het uit Engeland overgewaaide televisieformat Dancing with the stars is een grote kijcijferhit in de Verenigde Staten. Grote beroemdheden en mindere goden staan dan ook te popelen om de dansvloer te betreden in de show. Vandaag werd bekend dat Carole Baskin - aartsrivaal van Joe Exotic in Tiger king - dit jaar als kandidaat van de partij is.

Spotlights

Sinds haar verschijnen in Tiger King lijken vooral de Amerikaanse media helemaal in de ban van de 59-jarige Baskin. Er wordt druk gespeculeerd over haar verdwenen man, ze wordt op de hak genomen in het satirische programma Saturday Night Live, en Carole zelf zoekt de pers om terug te slaan. Met Dancing with the stars weet ze haar tijd in de spotlights nog verder te rekken.

Anderhalve meter?

Het nieuwe seizoen van Dancing with the stars gaat op 14 september van start in de door het coronavirus geteisterde VS. Hoe de kandidaten op de dansvloer veilig afstand gaan houden is nog onduidelijk.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie