Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Regé-Jean Page scoort vette filmrol (en geeft Bridgerton-fans het nakijken)

Series | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

We weten niet wat erger is: een jaar moeten wachten op nieuwe afleveringen van Bridgerton, of de wetenschap dat Regé-Jean Page niet zal terugkeren als Simon Basset, de graaf van Hastings. Inmiddels is bekend wat de acteur gaat doen terwijl fans van de Netflix-serie tevergeefs naar hem smachten.

Regé-Jean Page heeft namelijk een vette rol gescoord in de nieuwe bioscoopfilm The Saint. Het wordt de eerste hoofdrol voor Page, die ook te zien zal zijn in de aangekondigde films The Gray Man en Dungeons & Dragons. Het kleine scherm is blijkbaar té klein voor Regé-Jean Page.

The Saint

De film The Saint is gebaseerd op een personage uit de gelijknamige boekenreeks van Leslie Charteris. De hoofdpersoon in die boeken is Simon Templar, een meester in vermomming. Page gaat dus opnieuw een Simon spelen. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Roger Moore, die Simon Templar vertolkte in de populaire tv-serie in de jaren zestig, voordat hij de rol van James Bond scoorde. In de jaren negentig kroop ook Val Kilmer in de huid van The Saint, maar die film werd een flop.

Bridgerton seizoen 2

Regé-Jean Page mag dan andere dingen aan zijn hoofd hebben, maar de fans van Bridgerton kunnen zich desondanks verheugen op het tweede seizoen van Bridgerton, waarin nog genoeg ander moois rondloopt. Bridgerton is een van de titels waar Netflix-kijkers dit jaar het meest op zitten te wachten.

Lees hier welke andere populaire Netflix-series nog dit jaar een nieuw seizoen krijgen