Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Acteurs uit Netflix-serie Bridgerton lezen stomende scène voor

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De Netflix-serie Bridgerton is niet alleen zo'n succes vanwege het sappige verhaal. Ook de stomende seksscènes vallen in de smaak bij de fans van het kostuumdrama.

De cast van Bridgerton heeft een bijzonder cadeautje voor de fans die de serie aan zijn nummer 1-positie in de Netflix top 10 hebben geholpen. In een speciale video op Twitter lezen de acteurs en actrices voor uit het boek waarop de serie is gebaseerd. En voor de gelegenheid hebben ze een extra hete scène uitgekozen.

Video

Onderstaande video verscheen op de laatste dag van 2020 op Twitter. Alle acteurs, onder wie hoofdrolspeelster Phoebe Dynevor (Daphne) en Nicola Couglan (Penelope), verschijnen in hun kostuums uit de serie.

 

Seizoen 2

Na het onverwacht grote succes van het eerste Bridgerton-seizoen ligt het voor de hand dat Netflix haast maakt met een tweede seizoen. Dit is nog niet officieel besteld, maar eigenlijk twijfelt niemand eraan dat het gaat komen. Netflix heeft een langlopende deal met producent Shonda Rhimes en de boekenreeks van Julia Quinn biedt materiaal voor nog zeker zeven seizoenen.

Planning

Ook is er een planning uitgelekt waarin de opnames voor het tweede seizoen in maart van start zouden gaan. Dat zou betekenen dat het tweede seizoen van Bridgerton eind 2021 op Netflix kan verschijnen.

Bridgerton

drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken