Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix bood Bridgerton-ster heel veel geld om te blijven voor seizoen 2

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Regé-Jean Page stelde miljoenen fans danig teleur toen bekend werd dat hij niet meer zou terugkeren als Simon Bassett in het tweede seizoen van Bridgerton. Maar de makers en Netflix hebben wel erg hun best gedaan om Regé-Jean te houden.

Volgens de Hollywood Reporter boden ze de acteur 50.000 euro per aflevering en dat voor maar heel weinig werk, want het tweede seizoen draait om Anthony Bridgerton en zijn zoektocht naar de juiste vrouw. Maar ondanks het genereuze aanbod, dat wij persoonlijk met twee handen zouden hebben aangegrepen, weigerde Regé-Jean Page.

The Gray Man

De Britse acteur zegt dat hij zich wil richten op een filmcarrière. En die carrière begint hij meteen met een knaller van een film, The Gray Man. Daarin speelt Regé-Jean geen hoofdrol, want die zijn weggelegd voor nog veel grotere sterren: Ryan Gosling en Chris Evans. The Gray Man wordt met 200 miljoen de duurste productie voor Netflix tot nu toe. 

Dit kun je allemaal kijken terwijl je op het tweede seizoen van Bridgerton wacht

James Bond

Daarna heeft de acteur ook nog een Dungeons & Dragons-film op het programma staan met Chris Pine. Het balboekje van Regé-Jean Page loopt dus aardig vol. Zeker wanneer hij de opvolger van Daniel Craig als James Bond is, zoals her en der wordt gefluisterd.