Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bridgerton meest succesvolle serie ooit voor Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Bridgerton is de best bekeken serie op Netflix aller tijden! En dat had de streamingdienst zelf niet eens verwacht.

Netflix meet het succes van een titel af naar de hoeveelheid views in 28 dagen tijd. Voor Bridgerton, dat op 25 december in première ging, zijn dat er nu 82 miljoen! En dat terwijl Netflix voorspelde dat 63 miljoen abonnees geïnteresseerd zouden zijn in een kostuumdrama met veel seks. 

The Witcher

Bridgerton stoot daarmee The witcher van zijn troon. De serie over monsterjager Geralt van Rivia trok in de eerste 28 dagen 76 miljoen kijkers. We moeten er wel bijzeggen dat The witcher in december 2019 online kwam en Netflix toen nog een stuk minder abonnees had dan nu.

Weet je niet of je Bridgerton moet kijken? Lees onze recensie!

204 miljoen abonnees

Destijds had Netflix 169 miljoen betalende abonnees wereldwijd, nu zijn het er bijna 204 miljoen. 40,3 % van al die mensen keken dus naar Bridgerton (of naar een stukje). 

Extraction

Wat films betreft steekt Extraction nog steeds met kop en schouders boven de rest uit. De actiefilm werd in de eerste 28 dagen na de release 99 miljoen keer bekeken. Dit is de hele top 10 van best bekeken films op Netflix

Bridgerton

drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie