Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Er komen nog veel meer seizoenen van Bridgerton

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Voor mensen die bang waren dat het bij één seizoen van Bridgerton zou blijven, geen zorgen. De showrunner van de serie heeft plannen voor acht reeksen.

Een showrunner is de belangrijkste producent en dus een belangrijk type bij een serie. In dit geval gaat het om Chris Van Dusen die aan de Amerikaanse site Collider vertelt dat hij grootse plannen heeft voor het kostuumdrama rond de familie Bridgerton. 

Acht Bridgerton-kinderen

"Het eerste seizoen draaide voornamelijk om Daphne en haar liefdesverhaal met Simon. Maar het gezin Bridgerton telt acht kinderen en er zijn acht boeken dus ik zou het geweldig vinden als ik de verhalen van alle Bridgerton-telgen kan vertellen." Van Dusen vertelt ook dat er al druk nagedacht wordt over het tweede seizoen.

Lees ook: Duke Simon Basset likte aan een lepel en werd prompt een sekssymbool

Julia Quinn

Ook de boekreeks van Julia Quinn is op die manier opgebouwd. Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory en Hyacinth Bridgerton hebben allemaal een eigen boek. 

Lees ook: Wie is wie in Bridgerton?

Succesvolste serie voor Netflix

Officieel is Bridgerton door Netflix nog niet verlengd met een tweede seizoen maar dat is vast een kwestie van tijd. De serie is nu al een van de succesvolste ooit voor de streamingdienst. 

Lees ook: Seksscènes Bridgerton massaal op pornosites

Bridgerton

drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie