Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Bodyguard seizoen 2 komt er waarschijnlijk toch op Netflix!

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: BBC
©
Foto: BBC

Het is alweer drie jaar geleden dat de actieserie Bodyguard insloeg als een bom op Netflix. En tot nu toe is er nog geen spoor van een tweede seizoen. Maar er is hoop.

Richard Madden speelde oorlogsveteraan David Budd, die na zijn tijd in het leger de persoonlijke lijfwacht van de minister van binnenlandse zaken, Julia Montague, werd. Julia zou de serie niet overleven, maar David kreeg een soort van happy end omdat hij werd herenigd met zijn ex-vrouw en hun kinderen. 

Redelijk wat vertrouwen

Omdat Bodyguard zo'n hit was, zou je verwachten dat de BBC meteen een nieuw seizoen zou bestellen, maar dat gebeurde niet. Maar nu zit er ineens beweging in de zaak. In de Britse krant Metro zegt producer Simon Heath dat hij er een redelijk vertrouwen in heeft dat er te zijner tijd een tweede reeks komt. Bedenker Jed Mercurio liet al eerder weten dat hij er zin in heeft. 

In de Netflix-serie Sky Rojo zit ook heel veel actie

Vanaf wanneer op Netflix

Veel hangt af van de beschikbaarheid van hoofdrolspeler Richard Madden. De acteur heeft net de film Eternals afgerond en maakt zich nu op voor de actieserie Citadel. Als hij daarna nou een gaatje in zijn agenda vrijhoudt, kunnen wij volgend jaar kijken naar Bodyguard 2. We houden je op de hoogte vanaf wanneer Bodyguard seizoen 2 precies te zien is op Netflix.