Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Laatste kans: kijk nog snel de beste afleveringen van deze Netflix-series

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De komende dagen verdwijnen The big bang theory, The fresh prince of Bel-Air en How I met your mother uit de Netflix-catalogus. Met nog twee dagen op de kalender is er natuurlijk geen tijd meer om alle afleveringen te bekijken. Daarom hebben we voor jou de krenten uit de pap gevist.

Op de Internet Movie Database hebben fans van de series rapportcijfers gegeven aan de afleveringen. Met duizenden stemmen per aflevering geeft dat een goed overzicht van de favoriete episodes.  

The big bang theory

Bij The big bang theory zijn de fans het meest te spreken over aflevering 11 van seizoen 2, die een 9,2 scoort. In The bath item gift hypothesis is Leonard in zak en as omdat Penny haar oog laat vallen op een aantrekkelijke wetenschapper op de universiteit. Sheldon heeft ondertussen de grootste moeite om een geschikt kerstcadeau te vinden voor Penny.

The fresh prince of Bel-Air

De fans van The fresh prince of Bel-Air beloonden aflevering 24 van seizoen 6 met een 9,7. In Papa's got a brand new excuse staat Wills vader Lou na veertien jaar opeens weer voor de deur. Will is dolblij, maar de hereniging loopt uit op een teleurstelling. Gelukkig kan er ook veel worden gelachen in deze aflevering. 

How I met your mother

De beste aflevering van How I met your mother zit al in het eerste seizoen. Aflevering 18 heet Nothing good happens after 2 a.m. en kreeg een 8,5 van de kijkers. Ted kan alleen maar aan Victoria denken en wacht op haar telefoontje om het uit te maken. Als Robin hem uitnodigt om 's nachts langs te komen, heeft hij daar gemengde gevoelens bij.

Snel kijken

Kijk de favoriete afleveringen snel, want The big bang theory en The fresh prince of Bel-Air verdwijnen op 30 december uit de catalogus. How I met your mother volgt een dag later.

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The fresh prince of Bel-Air

komedie | serie | 1993

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie