Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de series die je deze zomer moet zien!

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De zomer betekent vooral herhalingen en sport op tv. Maar streamingdiensten kennen geen zomerstop. Wij zochten de series uit die de zomer van 2021 sowieso tot een hoogtepunt gaan maken.

4 juni op Netflix

Sweet Tooth

Series waarin de mens zo goed wordt uitgeroeid door een virus kennen we zo langzamerhand wel maar dit lijkt toch echt een heel bijzondere te worden. Een serie die beschreven wordt als een kruising tussen Mad Max en Bambi moet wel fantastisch zijn? In Sweet tooth worden na de apocalyps allerlei kinderen geboren die een kruising zijn tussen een mens en een dier. Een van hen is Gus en Gus lijkt op een hert. Hij gaat op zoek naar antwoorden. 

4 juni op Apple TV+

Lisey's Story

Stephen King schreef niet alleen het boek waarop deze serie gebaseerd is, hij nam ook de scripts van alle acht afleveringen voor zijn rekening en dat doet de horrorkoning niet vaak. Lisey's Story is een dram/thriler over weduwe Lisey Landon (Julianne Moore). Haar echtgenoot Scott (Clive Owen) liet na zijn dood een aantal manuscripten achter die nogal gewild blijken. Professor Dashmiel (Ron Cephas Jones) wil deze zo graag in handen krijgen dat Lisey gevaar loopt als ze ze niet overdraagt. Alleen al het feit dat Jullianne More en Clive Owen meedoen is zo veelbelovend dat wij deze serie zeker gaan kijken. 

Loki

9 juni op Disney+

Na het intrigerende WandaVision en het minder memorabele Falcon and the Winter Soldier volgt nu de derde Marvel-serie en deze moet helemaal je van het worden. Slechterik Loki (Tom Hiddleston) moet onder leiding van Owen Wilson alle tijdlijnen die hij overhoop haalde met zijn acties weer gladstrijken. En dat betekent veel gereis door de tijd. Aan de trailer te zien valt er veel te lachen met Loki. 

Lupin Seizoen 1, deel 2

11 juni op Netflix

De grootste Netflix-hit van dit jaar was Frans en luistert naar de naam Lupin. In het tweede deel van seizoen 1 moet Omar Sy zijn zoon uit handen van diens ontvoerders zien te redden. En natuurlijk gaat hij verder met zijn zoektocht naar degene die zijn vader erin luisde.

Katla 

17 juni Netflix

De eerste IJslandse original belooft een heel spannende te worden met een hoofdrol voor de vulkaan Katla die er met een uitbarsting voor zorgde dat het kleine dorpje Vík bijna onbewoonbaar is geworden. En de bewoners die achterbeven krijgen te maken met vreemde zaken van onder het ijs. 

Elite Seizoen 4

18 juni op Netflix

Seizoen 4 begint fris met allerlei nieuwe rijke leerlingen en te zien aan de trailer belooft dat weer heel veel seks en en een beetje moord. 

18 juni

Physical op Apple TV+

Aerobics! Dat betekent zweetbanden, fluoriserende leggings en beenwarmers en daar zit Physical vol mee. Rose Byrne speelt een uitgebluste huisvrouw die in de jaren tachtig geobsedeerd raakt door aerobics en uiteindelijk een lifestyle goeroe wordt. De trailer is grappig met een donker randje. 

Too hot to handle

23 juni op Netflix

Ook in seizoen 2 zullen een heel stel hete, gespierde, voornamelijk blote en woest aantrekkelijke jonge mensen weer hun uiterste best doen van elkaar af te blijven in de realityshow Too Hot To Handle. Als ze toch aan elkaar zitten, zoenen, of in hun eentje masturberen gaat er namelijk geld van de gezamenlijke geldprijs af. Is dat leuk? Ja, dat is heel leuk!