Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De beste series die nog in 2023 naar Netflix komen

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft dit jaar nog een paar juwelen van series op het programma staan. Het derde seizoen van Lupin bijvoorbeeld of de prachtige (dat denken we tenminste) serie All the Light We Cannot See. En er is nog veel meer aanstaande. 

10 augustus

Painkiller

Wanneer je de indrukwekkende serie Dopesick op Disney+ hebt gezien, dan ken je het verhaal van OxyContin vast wel. Het bedrijf Purdue Pharma dat OxyContin op de markt bracht, introduceerde de pijnstiller als een niet verslavend wondermiddel. OxyContin werd massaal voorgeschreven en bleek zo verslavend als de pest. Painkiller gaat over de begindagen van de drugsepidemie en dan in het bijzonder over Richard Sackler (Matthew Broderick), de baas van familiebedrijf Purdue Pharma.

16 augustus 

The Chosen One

De 12-jarige Jodie woont in Mexico en ontdekt dat hij Jezus-achtige kwaliteiten heeft. Hij kan wijn van water maken, kreupelen weer laten lopen en misschien zelfs de doden tot leven wekken. Zijn krachten komen goed uit wanneer er in zijn woonplaats een mutatie van het Zika-virus ontstaat. De evangelische leiders in zijn dorp willen zelfs dat Jodie de mensheid gaat redden maar Jodie is vooral druk met meisjes en de jongens die hem pesten. Wanneer Jodie zijn lot eindelijk heeft geaccepteerd, ontdekt hij dat alles anders in elkaar zit. 

7 september

Virgin River

Op het einde van seizoen vier bekende Charmaine dat Jack niet de vader is van haar tweeling en dat is een zorg minder voor Jack en Mel die in afwachting zijn van hun dochtertje. Niets staat het stel nu nog in de weg om in het huwelijksbootje te stappen. Maar wie is dan wel de vader? Het zou Brady, Mike of dr. Cameron kunnen zijn. Vince dreigde Paige te vermoorden, maar dankzij wat hulp van Preacher die Vince tegen de grond mepte, is dat gevaar geweken. In seizoen 5 moet duidelijk worden of Vince nog leeft. 

21 september

Sex Education seizoen 4

Het vierde en laatste seizoen van een van de leukste series op Netflix. Vorig seizoen sloot de school en daarom moeten alle leerlingen naar Cavendish Sixth Form College. Otis (Asa Butterfield) is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe sekstherapie-kliniek en Eric (Ncuti Gatwa) wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok - ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten. Intussen studeert Maeve in de Verenigde Staten. 

5 oktober

Lupin seizoen 3

In het nieuwe seizoen van deze ultra-populaire serie probeert Assane Diop (Omar Sy) zijn ex-vrouw en zoon over te halen een nieuwe toekomst tegemoet te gaan, ver van Parijs. Of ze daar zin in hebben, is een tweede. Bovendien betekent de aanwezigheid van Diop in Parijs weer gevaar. Iedereen is immers op zoek naar de meesterdief. In de eerste nieuwe beelden is te zien dat de Fransman weer alles uit de kast trekt wat betreft vermommingen.

2 november

All the Light We Cannot See

Het boek en de miniserie All the Light We Cannot See volgt twee tieners tijdens de Tweede Wereldoorlog. De blinde Marie-Laure woont in Frankrijk, en de Duitse Werner Pfennig moet dienst nemen in het leger dat Europa in brand zet. Mark Ruffalo de vader van Marie-Laure, die werkt in het natuurhistorisch museum in Parijs. Hugh Laurie is Etienne LeBlanc, een veteraan uit de vorige wereldoorlog die lijdt aan posttraumatische stress.

Van de volgende nieuwe series is de releasedatum nog niet zeker.

December

Berlin

Berlin was een publieksfavoriet uit La Casa de Papel, vandaar dat de nieuwe Spaanse serie helemaal over hem gaat. De echte naam van Berlin is Andrés de Fonollosa en de man heeft een interessante geschiedenis. Hij was bijvoorbeeld vijf keer getrouwd. Een van die vrouwen is Tatiana (gespeeld door Diana Gómez). Hij zou ook de broer van de Professor zijn, het brein achter de overvallen die werden gepleegd in La Casa de Papel. En ook die relatie zal ongetwijfeld aan bod komen in de serie Berlin, net zoals de overval die Berlin pleegde in Parijs waarbij 434 diamanten buit werden gemaakt.

Ergens in de herfst

The Fall of the House of Usher

Van de hand van horror-regisseur Mike Flanagan die ons eerder bijvoorbeeld The Haunting of Hill House bracht. The Fall of the House of Usher wordt een miniserie naar een boek van Edgar Allen Poe uit 1839 en gaat over Roderick Usher, een man die ervan overtuigd is dat hij snel zal sterven. Robert woont samen met zijn knappe tweelingzus Madeline die ook al ziek is. Een vriend van Robert komt op bezoek om te ontdekken dat Madeline inmiddels is gestorven. Of zit ze misschien opgesloten in de graftombe van de familie? 

Eind 2023

Army of the Dead: Lost Vegas

Het vervolg op de film Army of the Dead uit 2021 van regisseur Zack Snyder. Inwoners van de gokstad proberen hun stad nog steeds te verdedigen tegen een zombie-invasie. Veel personages uit Army of the Dead doen weer mee zoals Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Omari Hardwick en Tig Notaro.

Army of the dead

Horror | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Lupin

Misdaad | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie