Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De beste nieuwe series en films op Netflix in april 2021

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

April is een goede maand op Netflix. De streamingdienst voegde tal van mooie original films en series toe. En die variëren van series over seriemoordenaars en magische wezens tot een natuurdocumentaire van een levende legende. Dit zijn de hoogtepunten.

Worn Stories

Wat betekent een bepaald kledingstuk betekent voor iemand en hoe veranderde het hun leven? Zo zien we het verhaal van een unieke jas die uit een restaurant verdween en door de eigenaar en haar neef door heel Manhattan werd achtervolgd. Of de broeklap die Tina Turner gaf aan haar saxofonist en die hem uiteindelijk beroemd maakte. Charmante verhalen die een half uurtje duren.  

The Serpent

We gaan terug naar de jaren zeventig toen seriemoordenaars nog lang ongestoord hun gang konden gaan. Behalve dan als de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg zich er tegenaan bemoeit. Daar kan Charles 'the serpent' Sobhraj over meepraten. Die engerd heeft waarschijnlijk nog steeds nachtmerries met Herman in de hoofdrol. 

Zet The Serpent op je kijklijst

Snabba Cash

Keiharde Zweedse serie over de alleenstaande moeder Leya die aan een veelbelovende startup werkt en daarvoor geld leent van een crimineel familielid. Voordat Leya het weet zit ze midden in een Stockholmse bende-oorlog én heeft ze een relatie met de huurmoordenaar van een van de bendes. 

Zet Snabba Cash op je kijklijst

Snelle: Zonder Jas naar Buiten

Rapper Snelle werd een jaar lang gevolgd, en dat bleek nu juist een jaar waarin er voor een artiest niet bijster veel te doen was. Maar dat maakt deze documentaire alleen maar leuker. We zien Snelle in de studio, met vrienden van vroeger en in zijn ouderlijk huis. 

Zet Snelle: Zonder Jas naar Buiten

Love and Monsters

De film Love and Monsters gaat over het einde van de wereld maar dat betekent niet dat het een deprimerende film is. Nee hoor, er valt juist heel veel te lachen met Joel die in een wereld vol monsters zijn leven waagt om zijn grote liefde te vinden. Zelfs de monsters zijn leuk in Love and Monsters

Zet Love and Monsters op je kijklijst

Life in Colour with David Attenborough

David Attenborough, de koning van de natuurdocumentaires, is 94 jaar oud maar nog lang niet klaar met zijn werk. In deze driedelige serie draait alles om de kleuren van dieren. Die zijn er niet omdat ze zo mooi zijn, maar ze hebben een functie. En dat laat David ons o.a. in Costa Rica en de Schotse Hooglanden zien. 

Zet Life in Colour with David Attenborough op je kijklijst

Shadow and Bone

Deze serie moet een episch fantasy-avontuur worden. Denk een beetje in de richting van The Witcher of misschien zelfs Game of Thrones. We krijgen in ieder geval te maken met helden, slechteriken, monsters en magie. De serie begint in een wereld die uit elkaar is gevallen door oorlog maar waar de wees Alina het verschil kan maken met haar superkrachten. Alleen is lang niet iedereen daar van gediend. 

Zet Shadow and Bone op je kijklijst