Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De beste nieuwe films en series die in september op Netflix staan

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

1 september 

Love in the Villa

Het zal je maar gebeuren. Om een verbroken relatie te verwerken plan je een vakantie in het zonovergoten Italië, maar daar aangekomen blijkt er een fout te zijn gemaakt. De mooie villa die je had uitgezocht is al vergeven aan een chagrijnige en bizar lange, maar knappe Britse kerel. Zelfs als je nog nooit een romcom hebt gezien kun je wel raden wat er dan gebeurt. Tom Hopper uit The Umbrella Academy speelt de mannelijke hoofdrol.

2 september 

Devil in Ohio

Devil in Ohio is gebaseerd op een boek van Daria Polatin dat weer gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Wanneer de vijftienjarige Jules Mathis op een dag uit school komt, treft ze een onbekend meisje in de keuken aan. Haar moeder, die psychiater is, vertelt dat deze Mae een patiënt is uit het ziekenhuis waar ze werkt en dat ze een paar dagen zal blijven. Maar al snel draagt Mae de kleren van Jules, slaapt ze in haar kamer, wil ze net als Jules ook bij de schoolkrant en flirt ze met de jongen op wie Jules gek is. En Mae heeft geen plannen om weg te gaan. Het wordt pas echt gek wanneer Jules een pentagram in de rug van Mae gekerfd ziet. Langzaam ontdekt ze dat Mae een overlever is van een sekte uit de buurt. En de sekte doet er alles aan om Mae terug te krijgen. Een van de hoofdrollen is voor Emily Deschanel van Bones. 

2 september

Dated & Related

Zestien knappe vrijgezellen reizen in Dated & Related af naar een mooie villa in Zuid-Frankrijk. Tot zover niets nieuws onder de zon. Maar we hebben hier eigenlijk te maken met acht tweetallen die allemaal broers, zussen of broer en zus zijn. En ze zijn ook nog eens allemaal op zoek naar de liefde.

7 september

Indian Predator: The Diary of a Serial Killer

Indiase true crime-documentaire over een verdachte in de moordzaak op een journalist. De zaak lijkt opgelost, totdat een geheim dagboek rept over nog 13 slachtoffers en mogelijk kannibalisme.

9 september 

Cobra Kai seizoen 5

Seizoen 5 gaat verder waar het vierde eindigde. Tory Nichols (Peyton List) van de Cobra Kai-school werd de kampioen van het belangrijke All Valley toernooi. Alleen werd ze niet echt kampioen, want ze hoort Terry Silver (Thomas Ian Griffith) zeggen dat hij de boel gemanipuleerd heeft. Silver profiteert intussen behoorlijk van de 'overwinning' van zijn pupil. Hij probeert van zijn No Mercy-stijl van vechten te maken en dat lukt aardig want zijn karateschool is de school waar alle jeugd uit de buurt nu naartoe wil. Alle andere sportscholen moeten zo hun deuren sluiten.

9 september

Narco-Saints

In deze Koreaanse serie  reist de onschuldige Kang In-su naar Suriname voor zaken, maar ter plekke krijgt hij te maken met de Koreaanse drugsbaas Jeon Yo-han (Hush’s Hwang Jung-min) die als priester werkt om te verhullen dat hij eigenlijk de baas is van het beruchte drugs kartel.

14 september 

Heartbreak High

De hoofdrol in deze reboot is voor Amerie (Ayesha Madon). Door een onthulling is ze van de ene op de andere dag een outcast op haar middelbare school. Haar beste vriendin Harper verbreekt hun vriendschap, waarna Amerie steun vindt bij buitenbeentjes Quinni en Darren.

16 september

Fate: The Winx Saga seizoen 2

Fate: The Winx Saga gaat over vijf tieners met speciale krachten. Vriendinnen Stella, Bloom, Musa, Aisha en Terra gaan naar kostschool Alfea om beter te leren toveren en daar krijgen ze te maken met allerlei zaken, die gewone tieners ook meemaken op school. 

22 september

Snabba Cash seizoen 2

In de nieuwe teaser die Netflix van het tweede seizoen van Snabba Cash laat zien is Leya een heel ander mens. Op zoek naar steeds meer macht en rijkdom is ze een van de rijzende sterren in de Zweedse zakenwereld geworden. Haar connecties met de misdaad blijven haar echter achtervolgen. Op zoek naar geld kruist haar pad opnieuw dat van Ravy, Nala en Osman.

23 september 

A Jazzman’s Blues

Film die zich afspeelt in de jaren veertig in het diepe zuiden van de VS. Joshua Boone en Solea Pfeiffer spelen Bayou and Leanne, wier verboden liefde de achtergrond vormt van decennia vol met geheimen en leugens die langzaam uitkomen. Tyler Perry schreef het script. 

24 september

Dynasty seizoen 5

Het laatste seizoen over de stinkend rijke families Carrington en Colby. 

28 september 

Blonde

Blonde vertelt een heel intiem verhaal en laat zien hoe de ambitieuze Norma Jeane Mortensen en haar filmpersoonlijkheid Marilyn Monroe steeds verder uit elkaar groeiden. Ook behandelt Blonde het seksisme in het Hollywood van de jaren vijftig en zestig, Monroes psychische problemen en schrikt de film niet terug voor seksueel getinte scènes. Actrice Ana de Armas lijkt verbluffend veel op Marilyn. 

29 september 

Die Kaiserin/The Empress

In Die Kaiserin ontmoet de rebelse Elisabeth oftewel Sisi de keizer van Oostenrijk, Franz. Het stel wordt zo verliefd dat het Weense hof er helemaal van in de war raakt. Na de bruiloft krijgt Sisi het aan de stok met haar machtsbeluste schoonmoeder Sophie maar ook met Franz' broer Maxi die de troon voor zichzelf wil. Terwijl vijandige troepen zich verzamelen aan de grenzen van het Habsburgse rijk, komen de inwoners van Wenen in opstand tegen de keizer. Elisabeth moet uitzoeken wie ze kan vertrouwen en hoe hoog de prijs is om een keizerin te zijn en een symbool van hoop voor de mensen.

30 september 

Rainbow

De Spaanse film Rainbow is losjes gebaseerd op The Wizard of Oz, maar dan in een modern jasje. Een tiener krijgt verschillende uitdagingen te verduren en leert daardoor heel veel over zichzelf.