Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De beste nieuwe films en series die in juni op Netflix staan

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Er staat ons veel opwindends te wachten in juni. Nieuwe seizoenen van Never Have I Ever en The Witcher bijvoorbeeld. Maar ook het langverwachte vervolg op Extraction en de Nederlandse komedie Oei, Ik Groei! Afijn, kijk zelf maar.

Vrijdag 2 juni

Manifest - de allerlaatste afleveringen

Twee haar na de brute moord op Grace door Angelina ligt het leven van de familie Stone nog steeds in puin. Ben rouwt nog immer om zijn vrouw en zoekt zijn ontvoerde dochter Eden. En terwijl de 'death date' (dat is de datum waarom veel weder opgestane passagiers opnieuw zullen overlijden) dichterbij komt, arriveert een mysterieuze passagier met een pakje voor Cal dat alles wat ze weten over Vlucht 828 verandert en de sleutel tot de oplossing van de 'Callings' zal worden.

Vrijdag 2 juni

Vortex

Franse serie die zich afspeelt in het jaar 2025 wanneer de technieken om misdadigers op te sporen een heel eind verder zijn dan nu. Zo kan de politie via virtual reality een plaats delict perfect reconstrueren. Terwijl rechercheur Ludovic Béguin daarmee bezig is, kan hij door een hapering in de tijd ineens communiceren met zijn oude liefde Mélanie, slechts een paar dagen voor haar dood in 1998. Ludovic doet er alles aan om haar dood te voorkomen maar wat betekent dat voor zijn huidige leven met vrouw Parvana hun zoon Sam?

Woensdag 7 juni

Arnold 

Arnold bestaat uit drie delen die het bijzondere leven van de Oostenrijker behandelen en waarvan hij zelf de voice-over verzorgt. Schwarzenegger vond zichzelf keer op keer opnieuw uit. Geboren in een klein dorpje in Oostenrijk kweekte hij spieren tot hij de prestigieuze titel Mr. Olympia tot zes keer toe binnensleepte. Daarna werd hij ook nog acteur en politicus. 

Donderdag 8 juni 

Never Have I Ever seizoen 4

In de vorige drie seizoenen van Never Have I Ever zagen we hoe de vijftienjarige Devi Vishwakumar van een hopeloze nerd uitgroeide tot een van de populaire meiden van har school. In het laatste seizoen lijkt ze nog even flink van die status te willen genieten.

Donderdag 8 juni 

Tour de France: Unchained

Net als Formula 1: Drive to Survive geeft Unchained niet alleen een indruk van de wedstrijd en de renners zelf maar kijkt ie ook achter de schermen bij ploegleiders en teams. Volgens Netflix worden al die mensen gevolgd om 'de vele belangen en strategieën te begrijpen die schuilgaan achter deze iconische wedstrijd die wordt uitgezonden in maar liefst 190 landen.'

Vrijdag 9 juni 

Oei, Ik Groei!

Oei, Ik Groei! is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 1992 en gaat over drie stellen die het beste proberen te maken van het ouderschap. Oh ja, Oei Ik Groei! stikt van de BN'ers zoals Yolanthe, Katja, Soy en Miluschka.

Woensdag 14 juni 

Our Planet II

Deze documentaireserie gaat helemaal over de mysteries rond dieren die migreren. Want waarom doen ze dat? Verwacht spectaculaire beelden. Natuurlijk is de voice over wederom van David Attenborough.

Vrijdag 16 juni 

Extraction 2

Huursoldaat Tyler Rake was bijna dood, maar hij is gelukkig fit genoeg om in dit vervolg op een nieuwe missie te gaan. Tyler krijgt opdracht om het gezin van een Georgische gangster te bevrijden uit een schimmige gevangenis.

Donderdag 22 juni 

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Van haar snelle opkomst, het overweldigende succes, tot de hits, haar bewogen privé-leven en haar tragische ondergang; als er één zangeres is wier leven geschikt is voor een film dan is het wel Whitney Houston.

Vrijdag 23 juni 

Break Point deel 2

De resterende afleveringen van deze tennisserie zijn precies gepland tussen Roland Garros en Wimbledon. En het zijn ook precies die toernooien die aan bod komen in het tweede deel van Break Point. De tennissers die gevolgd worden zijn toppers als de flamboyante Nick Kyrgios, Iga Swiatek en Taylor Fritz.

Donderdag 29 juni 

The Witcher seizoen 3

Fans wachten al een tijdje op het nieuwe seizoen met Henry Cavill als Geralt of Rivia en gelukkig is het bijna zover. Het seizoen bestaat uit twee delen. Volume 1 bevat 5 afleveringen en staat op 29 juni online. Volume 2 bestaat uit afleveringen 6-8 en komt uit op 27 juli.

Oei, ik groei!

Komedie | film | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie