Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Behind Her Eyes is een nieuwe razend spannende serie op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een serie waar wij ons nogal op verheugen is Behind her eyes. Een reeks die zo spannend wordt dat we niet eens meer naar buiten wíllen na 9 uur 's avonds.

Dat hopen we tenminste en de voortekenen zijn goed. Behind her eyes is gebaseerd op een bestseller die heel spannend is en wordt gemaakt door de mensen die ook achter The crown zitten. Je zou zeggen dat het niet meer fout kan gaan. 

Waar gaat Behind her eyes over?

Louise, een alleenstaande moeder is dolblij met haar nieuwe baan bij een psychiater. Het wordt nog leuker wanneer ze een affaire begint met haar sympathieke baas David. Maar als ze dan ook nog vrienden wordt met de vrouw van haar baas, Adele, wordt het een beetje ingewikkeld. 

Gevaarlijk web vol geheimen

Zoals Netflix zelf zegt: 'wat begint als een ongewone driehoeksrelatie wordt al snel een donkere vertelling vol spanning en abnormale onthullingen wanneer Louise terechtkomt in een gevaarlijk web van geheimen waarin niets is wat het lijkt.' Hebben jullie er al zin in?

 

Mini serie

Net als de Franse hitserie Lupin, is Behind her eyes een miniserie bestaande uit 6 aflevering. Of en wanneer er een tweede seizoen komt is nog niet bekend.

Behind her eyes staat op 17 februari op Netflix

Behind her eyes

drama | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie