Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De hele leuke HBO-serie Ballers met The Rock is binnenkort te zien bij Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Vanwege een best wel rare deal tussen Netflix en HBO MAX komen er wat HBO-series richting Netflix. De eerste is Ballers met Dwayne Johnson in de hoofdrol. En dat is helemaal geen verkeerde.

HBO MAX is tegenwoordig van Warner Bros. Discovery en die zender is met Netflix overeengekomen om enkele series te licenseren aan Netflix. Dat is gek omdat de twee natuurlijk concurrenten zijn. Maar er is wat geldnood bij aan de kant van HBO. Daar werden recentelijk al enkele series geannuleerd en personeel ontslagen. 

Nog meer series

In de VS kunnen Netflix-kijkers binnenkort kijken naar HBO-series als Band of Brothers, The Pacific, Six Feet Under, Ballers en Insecure. Welke series in de toekomst nog meer voor Nederlandse abonnee-houders te zien zullen zijn, is nog niet bekend. Het gaat wel om de wat oudere reeksen, dus topseries als The Last of Us en The White Lotus gaan we niet zien op Netflix. 

Ballers

Ballers staat in ieder geval vanaf 15 augustus op Netflix en daarin speelt Dwayne Johnson de voormalig footballer Spencer Strasmore die tegenwoordig samen met Joe Krutel een bedrijfje heeft waarmee hij footballers financieel begeleidt. En die footballers zijn over het algemeen net een stel verwende kinderen met veel te veel geld. Joe Krutel wordt gespeeld door de grappige komiek Rob Corddry. 

Dwayne Johnson

Ballers heeft 5 seizoenen, dus er valt wat te zien. Bovendien is het best interessant om Dwayne Johnson eens in een andere rol te zien dan de eeuwige actieheld. 

Ballers

Komedie | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie