Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Leuke serie Bad Sisters krijgt tweede seizoen bij Apple TV+

Series | 26 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

In de heerlijke donkere komedie Bad Sisters planden vier zussen de moord op hun vreselijke zwager. Ze moeten opnieuw aan de slag, want er komt een tweede seizoen. 

In het eerste seizoen van de Ierse serie deden Eva, Becka, Bibi en Ursula Garvey er alles aan om hun zwager zo snel mogelijk een kopje kleiner te maken. De echtgenoot van zus Grace was zo vervelend dat je als kijker ook niets liever wilde dan dat John Paul snel het hoekje om zou gaan.

Levensverzekering

In de eerste aflevering werd al meteen verklapt dat John Paul inderdaad dood was. Het was alleen nog de vraag hoe dat was gebeurd. En dan waren er nog verzekeringsagenten Thomas en Matthew Claffin die vermoedden dat John Paul een beetje geholpen was en daarom weigerden de levensverzekering uit te betalen. 

Wat gaat er gebeuren?

Je zou denken dat Bad Sisters een afgerond verhaal was, bovendien kent de originele Belgische reeks Clan ook geen vervolg, maar omdat de serie goed werd bekeken, wordt er nog een seizoen aan vast geplakt. En het is de vraag wie dat niet gaat overleven.

Cast

Waarschijnlijk doen hoofdrolspelers Sharon Horgan, Anne-Marie Duff, Eva Birthistle, Sarah Greene en Eve Hewson allemaal weer mee in het vervolg. 

Bad Sisters

Komedie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie