Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Baby Yoda uit The Mandalorian is in seizoen 2 nog schattiger

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

We moeten nog heel even wachten op het tweede seizoen van The Mandalorian, maar Disney+ heeft al wel de eerste foto's vrijgegeven van de Star Wars-serie met dé ster van seizoen 1: baby Yoda.

Natuurlijk is Pedro Pascal als de Mandalorian zelf, de held van het verhaal. Maar 'The child' stal ieders hart, door bijna alleen maar in zijn mandje te liggen. Hier is ie in seizoen 2.  En voor dit vervolg heeft Mando zo te zien een tas voor hem gefabriceerd zodat de kleine Yoda nog wat kan zien ook. 

Vrienden en vijanden

Ook Gina Carano (Cara Dune), Carl Weathers (Greef Karva) en Giancarlo Esposito (Moff Gideon) zijn dit tweede seizoen weer van de partij. Over seizoen 2 wil Disney+ nog niet al te veel kwijt, behalve het volgende: 'The Mandalorian en het kind zetten hun reis voort. Ze nemen het op tegen vijanden, maken vrienden terwijl ze moeten zien te overleven in een gevaarlijk heelal in een tumultueus tijdperk na de ineenstorting van het Galactic Empire.'

Het tweede seizoen van The mandalorian staat op 30 oktober op Disney+

Guidinc. organiseert binnenkort de Guidinc. Streaming Video Awards, de allereerste Nederlandse publieksprijzen voor de beste series en films. En we hebben ook nog een paar andere bijzondere categorieën in petto. Doe je ook mee?

IK WIL ALLES WETEN OVER DE GUIDINC. AWARDS

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie