Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Thriller van Arjen Lubach wordt verfilmd door Mocro Maffia-regisseur

Series | 15 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

De regisseur van Mocro Maffia gaat een nieuwe vierdelige thrillerserie maken waarin de jonge wiskundige Elsa op zoek gaat naar de moordenaar van haar vader. Ze ontdekt dat hij was gestuit op een sensationeel staatsgeheim. De schrijver van het verhaal is niemand minder dan Arjen Lubach.

Arjen Lubach is namelijk niet alleen programmamaker, presentator, cabaretier, musicus en muziekproducent, maar schreef ook al vier boeken. De laatste daarvan heet 'IV' en verscheen in 2013.

Arjen Lubach

Tien jaar geleden was Lubach verslaafd aan Scandinavische misdaadseries als The Bridge en The Killing. In zijn hoofd ging hij ermee aan de slag, en op papier resulteerde dat in een bestseller. Het boek 'IV' werd zelfs genomineerd voor een Gouden Strop, de prijs voor beste Nederlandstalige spannende roman.

Bobby Boermans

Momenteel wordt het boek onder handen genomen door Bobby Boermans. De in Eindhoven geboren regisseur maakte naam met de series Nieuwe buren, Hoogvliegers en het grote Videoland-succes Mocro Maffia. Het is nog niet bekend wanneer de serie van 'VI' op tv komt en waar je hem kunt kijken.

Regisseur Bobby Boermans