Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Apple TV+ kondigt Severance seizoen 2 aan

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Vrijdag is de laatste aflevering van de geweldige Severance op Apple TV+ en de serie is nu al verlengd met een tweede seizoen. 

Severance gaat over een aantal medewerkers van het schimmige bedrijf Lumon waarvan niemand precies weet wat het produceert. Er is een afdeling die topgeheim werk doet door middel van het verzamelen van 'enge' getallen en de werknemers zijn vrijwillig 'gescheiden'. Ze hebben een chip in hun hersens die hun werk- en privéleven strikt gescheiden houdt.

Adam Scott

Maar doen de mensen bij Lumon heel erg nuttig werk of zijn ze de marionetten van een geniepige overheerser die streeft naar de macht in de wereld? Wij hebben als kijkers geen idee en werknemers Mark (Adam Scott), Helly (Britt Lower), Irving (John Turturro) en Dylan (Zach Cherry) ook niet. 

Ben Stiller

Het zag ernaar uit dat Severance, dat wordt geregisseerd door Ben Stiller, uit 1 seizoen zou bestaan. Als het geheim van Lumon eenmaal bekend is, is het verhaal immers verteld. Maar blijkbaar hebben de makers nog meer plannen. 

Apple TV+

Hoe dan ook, heb je Severance nog niet gezien, grijp dan je kans. Het is een van de beste, spannendste, meest intrigerende en grappigste series die je op dit moment kan streamen. Severance

Drama | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie