Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Kim Kardashian krijgt rol in nieuw seizoen American Horror Story

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Kim Kardashian gaat weer acteren. Op haar Instagram deelde de beroemdheid dat ze binnenkort verschijnt in het twaalfde seizoen van American Horror Story, de horrorserie van Ryan Murphy en Brad Fulchuk die in Nederland te zien is op Disney+.

Het is niet voor het eerst dat Kim Kardashian probeert te acteren. Zo was ze eerder te zien in de serie Drop Dead Diva, had ze een gastrolletje bij CSI: New York en liet ze haar gezicht zien in 2 Broke Girls en 90210. En natuurlijk kunnen we haar optredens in realityseries als Keeping Up with the Kardashians ook gerust acteerwerk noemen.

Kim Kardashian

Ryan Murphy en Brad Fulchuk, de makers van de langlopende serie American Horror Story, laten graag grote diva's opdraven in hun serie. Zo wisten ze in het verleden al Joan Collins en Naomi Campbell te strikken en kwam Lady Gaga als eens opdraven als vampier. In het nieuwe seizoen van American Horror Story speelt Kardashian naast Emma Roberts, die al in meerdere seizoenen van de serie heeft gespeeld.

American Horror Story

Elk seizoen van American Horror Story draait om een ander thema. Zo speelde het eerste seizoen in een verdoemd huis, het tweede in een gesticht en het derde op een heksenschool.

Lees hier meer over de eerdere seizoenen van American Horror Story

Delicate

Voor het twaalfde seizoen proberen Ryan Murphy en Brad Fulchuk een nieuwe aanpak. Voor het eerst wordt de serie gebaseerd op een boek, 'Delicate Condition' van Danielle Valentine. De horrorroman zal in augustus verschijnen en is wel omschreven als een feministische variant van Ira Levins 'Rosemary's Baby'. Het nieuwe seizoen van American Horror Story heet Delicate en zal rond dezelfde tijd van start gaan.

American horror story

Horror | serie | 2014

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie