Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Trailer: American Gods seizoen 3

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Amazon Prime Video
©
Foto: Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft de eerste teaser van het derde seizoen van de serie American Gods online gezet. De oorlog tussen de nieuwe (die van de technologie) en de oude goden (die uit de mythologie) gaat door.

American Gods is niet de eerste de beste serie. De reeks wordt alom de hemel in geprezen. Veel mensen zullen daarom naarstig uitkijken naar het nieuwe seizoen, dat begin 2021 op Prime Video staat. 

Shadow Moon

In American Gods speelt Ricky Whittle ex-crimineel Shadow Moon, een man die werk krijgt van de mysterieuze Mr. Wednesday, gespeeld door Ian McShane. Hij ontdekt dat zijn charismatische, maar ook onbetrouwbare baas, niet alleen de Noorse All-Father god Odin is, maar ook zijn eigen vader is.

Seizoen 3

In seizoen 3 heeft Shadow geen zin meer in al dat godengedoe. Hij gaat wonen in het idyllische besneeuwde stadje Lakeside, Wisconsin. Maar, je kunt je lot niet ontlopen en Shadow ontdekt al snel dat hij zal al snel ontdekken dat de stille wateren van deze stad diep, donker en bloederig lopen, en dat je niet zomaar kunt weigeren een god te zijn. 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie