Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Oscarwinnaars Michelle Yeoh en Ke Huy Quan binnenkort in nieuwe serie op Disney+

Series | 15 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Twee kersverse Oscarwinnaars uit Everything Everywhere All at Once zijn binnenkort opnieuw samen te zien. Michelle Yeoh en Ke Huy Quan spelen in de nieuwe serie American Born Chinese op Disney+.

Abonneer je nu op Disney+

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Disney+

Middelbarescholier Jin Wang (Ben Wang) heeft het niet makkelijk. Hij worstelt met het leven thuis en op school. Als hij vervolgens kennis maakt met de geheimzinnige nieuwe uitwisselingsstudent Wei-Chen (Jimmy Liu) wordt hij meegesleurd in een epische strijd tussen de goden uit de Chinese mythologie.

American Born Chinese

De nieuwe serie American Born Chinese is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Gene Luen Yang. Zowel voor als achter de camera zijn er veel Aziatische namen betrokken bij het project. Zo zijn Michelle Yeoh en Ke Huy Quan - die de Oscars kregen voor beste vrouwelijke hoofdrol en beste mannelijke bijrol in Everything Everywhere All at Once - van de partij. Ook James Hong en de voor een Oscar genomineerde Stephanie Hsu, die in dezelfde film de rol van vader en dochter van de hoofdpersoon spelen, zijn te zien in American Born Chinese. Actrice Lucy Liu neemt voor de verandering eens plaats op de regisseursstoel, die ze deelt het Destin Daniel Cretton, de maker van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Disney+

American Born Chinese krijgt acht afleveringen van een half uur. Hij verschijnt op 24 mei op Disney+ en de trailer voorspelt naast het nodige tienerdrama volop actie, humor en special effects.

Abonneer je nu op Disney+