Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles wat we weten van You seizoen 3

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Dat er een derde seizoen komt van de Netflix-serie You is al bekend. Maar wanneer kunnen we die zien en wie zijn de hoofdrolspelers? Dit is alles wat we weten van You seizoen 3.

Joe Goldberg (Penn Badgley) moordt er in de serie You al twee seizoenen lustig op los. De tweede reeks werd tot nu toe door 54 miljoen mensen bekeken, dus Netflix kwam al vrij vroeg met het nieuws dat we straks ook naar een derde hoofdstuk kunnen kijken.  

Seizoen 2

Het tweede seizoen eindigde met Joe en de zwangere Love (Victoria Pedretti) die samen aan een nieuw leven begonnen in een rustige buitenwijk. Maar dat leven is natuurlijk helemaal niet besteed aan Joe.

In de laatste scène werd zijn aandacht getrokken door een mysterieuze buurvrouw. Fans dachten te weten dat het om de moeder van Joe zou gaan, maar dat gerucht is de kop ingedrukt door Penn Badgley. "Het is zeker niet zijn moeder". Wordt de buurvrouw Joe's nieuwste slachtoffer?

Nieuwe acteurs

Penn Badgley en Victoria Pedretti keren op zeker terug in het derde seizoen. Ellie (Jenny Ortega) die het bijdehante zusje van Delilah speelde komt ook terug, en er zijn ook al een paar nieuwe gezichten bekend. 

Waar gaat seizoen 3 over? 

In de boeken waar You op gebaseerd is, verdwijnt Joe in seizoen 3 in de gevangenis, maar het is de vraag of dat ook in de serie zal gebeuren. Penn Badgley zei dat het waarschijnlijker is dat Joe wil ontdekken waarom hij een psychopaat is geworden. We gaan dus terug naar zijn jeugd. 


Wanneer kunnen we You seizoen 3 zien?

De opnamen zouden deze zomer van start gaan, maar dat werd uitgesteld vanwege corona. Nu staan de opnamen gepland van november 2020 tot april 2021. Dat betekent dat we het derde seizoen van You op z'n vroegst in de zomer van 2021 kunnen verwachten.