Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles wat we weten van You seizoen 3

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Dat er een derde seizoen komt van de Netflix-serie You is al bekend. Maar wanneer kunnen we die zien en wie zijn de hoofdrolspelers? Dit is alles wat we weten van You seizoen 3.

Joe Goldberg (Penn Badgley) moordt er in de serie You al twee seizoenen lustig op los. De tweede reeks werd tot nu toe door 54 miljoen mensen bekeken, dus Netflix kwam al vrij vroeg met het nieuws dat we straks ook naar een derde hoofdstuk kunnen kijken.  

Seizoen 2

Het tweede seizoen eindigde met Joe en de zwangere Love (Victoria Pedretti) die samen aan een nieuw leven begonnen in een rustige buitenwijk. Maar dat leven is natuurlijk helemaal niet besteed aan Joe.

In de laatste scène werd zijn aandacht getrokken door een mysterieuze buurvrouw. Fans dachten te weten dat het om de moeder van Joe zou gaan, maar dat gerucht is de kop ingedrukt door Penn Badgley. "Het is zeker niet zijn moeder". Wordt de buurvrouw Joe's nieuwste slachtoffer? En de teaser verraadt dat Joe en Love een zoontje krijgen dat Henry heet. 

Nieuwe acteurs

Penn Badgley en Victoria Pedretti keren op zeker terug in het derde seizoen. Ellie (Jenny Ortega) die het bijdehante zusje van Delilah speelde komt ook terug, en er zijn ook al een paar nieuwe gezichten bekend. 

Waar gaat seizoen 3 over? 

In de boeken waar You op gebaseerd is, verdwijnt Joe in seizoen 3 in de gevangenis, maar het is de vraag of dat ook in de serie zal gebeuren. Penn Badgley zei dat het waarschijnlijker is dat Joe wil ontdekken waarom hij een psychopaat is geworden. We gaan dus terug naar zijn jeugd. 


Wanneer kunnen we You seizoen 3 zien?

Netflix heeft inmiddels een datum bekendgemaakt. Op 15 oktober weten we hoe het verder gaat met Joe!