Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over You seizoen 4 op Netflix

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Joe Goldberg is nog lang niet uitgemoord in de serie You. Hij keert terug voor een vierde seizoen. Hier lees je er alles over.

Nog voor de start van het derde seizoen maakte Netflix al bekend dat er ook een vierde reeks van You aan zit te komen. En na de dood van een van de hoofdpersonen gaat het leven er daarin voor Joe heel anders uitzien. Al zijn we van een ding zeker: er zullen weer slachtoffers vallen. 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 4?

Marianne
Marianne

Joe neemt een nieuwe identiteit aan en gaat voortaan door het leven als Jonathan. Zoals we op het einde van seizoen 3 zagen heeft hij alweer een nieuw slachtoffer op het oog, bibliothecaresse Marianne (Tati Gabrielle). Om haar te vinden, vertrekt hij naar Parijs. Maar Marianne denkt dat Joe dood is, en bovendien vertelde Love haar dat hij niet zo'n aardige vent was als Marianne dacht. Het valt dus te bezien of Marianne blij wordt wanneer ze Joe ziet. You seizoen 4 speelt zich voornamelijk af in Londen.

Welke acteurs spelen een rol in seizoen 4?

Omdat er ieder seizoen van You zoveel doden vallen, zijn er ook veel nieuwe acteurs nodig om de slachtoffers te vervangen. Tot nu toe is er een nieuw gezicht bekend gemaakt. Lukas Gage zal Adam spelen, een grappig feestbeest. Adam is de zoon van een rijke familie en een beetje het zwarte schaap. Hij doet lang niet altijd wat zijn ouders willen, maar heeft een les onthouden: doe wat je moet doen om te krijgen wat je wil. Of Adam vriend of vijand van Joe wordt, moet blijken. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door lukas gage (@lukasgage)

Andere nieuwelingen zijn Tilly Keeper die Lady Phoebe zal spelen, een aristocratische dame met veel fans, die haar echte ik alleen laat zien bij haar vrienden. 

Charlotte Ritchie speelt Kate, een slimme, onafhankelijke galeriehoudster die zich bezighoudt met het temmen van gepassioneerde kunstenaars.  

Ed Speleers speelt Rhys, een schrijver wiens memoires hem roem bezorgde, maar ook druk om een politieke carrière te beginnen. 

Releasedatum

De opnames van You seizoen 4 zijn inmiddels afgerond en hopelijk kunnen we het resultaat in het voorjaar van 2023 zien.